Chilljemee

Wie zijn wij.........

U-Turn NL 2017

Take your place

Op reis!!

Wij zijn Chilljemee. Een groep jongeren die 1 keer in de maand 'chillen' met elkaar. We houden van gezelligheid, lachen en vooral ETEN! Geloof staat centraal, maar toch heeft iedereen zo zijn eigen invulling daar in en word je geaccepteerd hoe je bent.

Hoe verschillend we ook zijn, we vormen toch een eenheid.

 

Wat doen we op zo’n avond?

Elke keer is het weer anders. Een relaxed avond vol gezelligheid, waarin we met elkaar praten en ook een bepaald onderwerp hebben die de avond ook in praktijk word gebracht.

Buiten deze avonden vinden we het leuk om evenementen en festivals te bezoeken.

Lijkt het je leuk om een keer te komen? Je bent van harte welkom! Wil je het dan even laten weten via de mail: j.l.vanbree@live.nl

Van 20 t/m 22 oktober vindt in Helvoirt voor alle jongeren van 12 t/m 18+ het U-Turn NL weekend 2017 plaats.

 

Het thema is: FearLESS!

Angst, wie kent het niet? Ontkennen heeft geen zin… in deze tijd van aanslagen, crisis, oorlog en armoede. Maar hoe ga je ermee om? Wat doe je als je met je eigen angst wordt geconfronteerd?  Bevriezen, wegrennen of vechten?

Als angst je om het hart slaat, handel je vaak uit je eerste reactie.  Op zo’n moment vertrouw je alleen nog maar op jezelf, op je eigen kracht, of zakt juist alle vertrouwen in jezelf weg. Het tegenovergestelde van angst is moed. Moed geeft je een andere kijk op je angst. Daardoor kan je anders reageren. Wat is de drijvende kracht achter moed?

Geloof en vertrouwen in iets beters. Jezus wijst ons de weg naar een leven waarin je de moed hebt je angsten onder ogen te komen.

Alle informatie en registratie voor het weekend gaat via

http://uturn.rafael.nl