Wat doen we

Veranderjemee

Relaxjemee

Leerjemee

Fair

Beleefjemee

VERANDERJEMEE - LEEFJEMEE huisgroepen zijn in september 2012 gestart met twee leefjemee-verandergroepen in Meppel.

 

Aan de hand van twee werkboeken van het Genesis proces gaan we bij elkaar komen en als groep door het materiaal en proces heen.

Waarom zo blijven? Is het je alleen gelukt? Herstel komt niet vanzelf. We mogen ontdekken hoe patronen in ons leven ons saboteren en we hebben elkaar nodig om dit te ontdekken en helpen verder te komen.

 

 

We beginnen op woensdag 28 januari. Meer info? mail naar: info@geloofjemee.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geeft vorm aan gemeenschapszin. Vanuit christelijke identiteit elkaar in de regio Zuidwest Drenthe ontmoeten. Ontmoeten, relatie, ontspanning en het onderlinge gesprek staat centraal. Hou de agenda in de gaten voor het volgende event en relax mee.

Reyer

Timon Borgdorff

Tangarine

Zanger Timon Borgdorff maakt comeback met Boetepsalm!

Timon Borgdorff verwierf bekendheid als zanger en schrijver van Nederlandstalig aanbiddingsrepertoire. Met het duo Timon & Michiel was hij tot drie jaar terug een graag geziene gast op christelijke concertpodia en conferenties. De groep kwam drie jaar geleden abrupt tot stilstand. Maar Timon is terug.

 

 

Zanger Reyer

Zondag heb ik in een hele bijzondere dienst mogen spelen in de Hervormde Kerk in Zuidwolde. Zowel de bekende aanbiddingsnummers als mijn eigen nieuwe liedjes werden enthousiast meegezongen, heel bijzonder!

Wil jij me ook uitnodigen in je dienst of voor een concert? Dat kan! Mail simpelweg naar bookings@reyer-music.com. Hopelijk tot snel!

'Tangarine'

Wordt gevormd door de tweelingbroers Sander Brinks en Arnout Brinks. Ze werden geboren op 16 augustus 1983 in Lelystad en verhuisden op negenjarige leeftijd naar Assen. De broers begonnen met het schrijven en componeren van liedjes, deels met invloeden van hun helden Simon & Garfunkel, The Beatles en Bob Dylan. Omdat de broers geen boeker en platenlabel konden vinden besloten ze alles zelf te gaan doen. Ze brachten een aantal platen uit, speelden soms samen met hun band 'Tangarine & Friends' en reisden stad en land af om optredens (die ze meestal zelf organiseerden) te geven.

Jacob Keegstra.

Sinds 1999 is hij de voorzitter van de Nederlandse afdeling van de

International Christelijke

Ambassade Jeruzalem en een

bekend spreker en bijbelleraar

over Israël.

Vervolgens is hij de schrijver

van het boek

„Gods profetische Feesten“.

 

In de regio Zuidwest Drenthe houden we leeravonden over voornamelijk 3 hoofdthema's Herstel, Joodse wortels en Missionair. Ervaring delen, ontmoeten van gelijkgestemden en belangstellenden en input geven.

Elk jaar wordt er in de Kameel een fair georganiseerd, in het voorjaar een lente-fair en in het najaar een herfstfair.

 

Het aanbod is divers met onder andere lifestyle, brocante, herfstkransen, kussens, delicatessen, sieraden, tassen, vogel-huisartikelen, etc.

 

Verder veel spulletjes uit grootmoeders tijd en handgemaakte spullen.

 

Verder natuurlijk heerlijk gezellig een kopje koffie drinken met iets lekkers er bij.

 

De opbrengst van de fairs  zijn voor de inrichting van het grasveld achter de Kameel.

 

Een grote wens is onder andere een blokhut als stilte-centrum!

 

Els Mussche heeft al meer dan 4 jaar” een jaarlijkse beleefjemee-reis in Meppel georganiseerd. Omdat de naam “gebedsreis” de beleving die geboden werd te kort deed, is de gebedsreis onder het label

Beleefjemee gebracht. Het geloof beleven op verschillende manieren.

In 2010 was het thema Zien en gezien worden!

Je reist alleen om onderweg via verschillende haltes te ontdekken wat het thema jou te zeggen heeft.

In 2011 was het thema is “ Welkom Thuis”

Gods hart is liefde en Hij nodigt je uit om thuis te komen.

God verlangt er naar om je te ontmoeten.

 

In 2012 was het onderwerp de Bergrede - De weg naar een gelukkig leven

 

Op de reis in 2013  traden we in voetstappen van de apostel Petrus. Petrus die zowel letterlijk als figuurlijk bijna dezelfde weg bewandelde als Jezus. Petrus laat ons zien hoe we kunnen omgaan met onze struikelingen en valpartijen onderweg en de genade aanvaarden om weer overeind te krabbelen, dicht bij Jezus te blijven en onze onafhankelijkheid in te ruilen voor vertrouwen op God.

In De Kameel kon je dit thema beleven.. Proeven, voelen, luisteren, zien, stilte, genieten en overdenken. Ook diverse kunstenaars hebben hun medewerking gegeven!

 

Voel je welkom. Kom en beleef het mee!!

Voorbeelden : https://vimeo.com/36728958